PORTOFOLIU

In vasta experienta a firmei, proiectele de arhitectura avantgardista au fost in atentia noastra astfel incat fiecare proiect a reprezentat o provocare datorita dificultatilor si noutatilor tehnologice astfel incat clientii nostri sa simta cu adevarat CONFORTUL CALITATII!

Marina Siutghiol Mamaia

Proiectul a constat in inchiderea zonei de parcare garaj Elicopter, inchiderea fiind executata cu usi automate pliante Gunther-Tore si geam reflexiv Moldoglass de catre echipa Daco Grup, dealer Gunther-Tore.

Inchidere terasa cu Rulouri poliplan

Proiectul a constat in inchiderea terasei pentru perioada toamna-primavara cu rulouri electrice cu poliplan, realizandu-se un confort sporit in perioada toamna-primavara, utilizarea fiind prelungita in perioada friguroasa.

Reabilitare fatada Cybernet

In urma colaborarii cu cabinetul de arhitectura Gelu Tudorache, s-a reabilitat spatiul prin inlocuirea tamplariilor de aluminiu cu pereti cortina marca Cortizo si recompartimentarea interioara cu panouri din sticla securizata produse de Moldoglass si accesorii Dormakaba.

Inlocuire copertina sediu Cybernet Auto Center Bacau

Proiectul a constat in inlocuirea copertinei din policarbonat cu sticla securizata-laminata de 20 mm, care pune in valoare brandul Volkswagen.

Reabilitare si extindere vila Bacau

Reabilitarea a constat in schimbarea tamplariei de lemn cu tamplarie din PVC, iar extinderea a fost completata cu sisteme Valedo BKS glisant adunate si panouri de sticla securizata. De asemenea, au fost utilizate inchideri glisant-telescopice si batante cu feronerie Dormakaba.