PROFILE ALUMINIU

CORTIZO

Sisteme cu performanță termică și acustică excelentă, design minimalist care garantează luminozitatea maximă, soluții pentru dimensiuni mari, fațade de ultimă generație. O ofertă nelimitată de alegere aprobată prin teste stricte efectuate în Centrul de Tehnologie CORTIZO și în laboratoare de prestigiu internațional recunoscut .

Designul, inovația și calitatea sunt protagoniștii în peste 50 de sisteme de ferestre, uși, fațade, panel compozit, balustrade și parasolare de departamentul I+D+i.

Sistemele CORTIZO se adaptează la orice tip de proiect: locuințe unifamiliale și colective, sănătate, industriale, comerciale, birouri.

Conștient de faptul că fiecare proiect arhitectural prezintă propriile particularități și identitate, CORTIZO are domenii specifice integrate în departamentele sale de arhitectură și inginerie, care sunt dedicate exclusiv realizării de proiecte ad-hoc care să răspundă libertății creative a arhitectului.

Cerere de oferta

Vrei sa afli cum te putem ajuta? Completeaza formularul alaturat pentru a putea veni cu o solutie adaptata nevoilor tale.