SERVICII

CONSULTANTA

Ne place sa oferim satisfactie clientilor nostri nu numai prin calitatea si durabilitatea produselor noastre ci si prin servicii de consultanta incluse in pret.

Asadar, daca aveti nevoie de ajutor pentru casa sau afacerea dumneavoastra, consilierii nostri va stau la dispozitie prin analiza tuturor factorilor pentru a veni cu cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. 

TRANSPORT – MONTAJ

Nu vrem ca procesul de achizitie a sistemelor noastre sa fie greoi, de aceea Daco Grup va va asigura serviciul de transport oriunde in tara in timp util.

Montajul este unul din cei mai importanti pasi pentru a asigura durabilitatea sistemelor oferite de noi. Astfel, specialistii nostri vor monta produsele noastre respectand standardele proceselor tehnologice indicate de producator. Oferim servicii de montaj oriunde in tara.

MASURATORI

Echipa de specialistii Daco Grup se va deplasa la fata locului pentru a face masuratorile necesare, astfel incat produsul rezultat sa se potriveasca perfect locului unde acesta va fi montat. 

SERVICE – GARANTIE

Pentru a sta fara griji, Daco Grup va ofera garantie pe produsele achizitionate. Garantia difera de la un producator la altul dar si de la un produs la altul, fiind de minim 5 ani. Se ofera garantie de confectionare si montaj 5 ani, iar in functie de tipul produsului vom oferi garantie de 10 ani pentru produsele din PVC, 5 ani pentru produsele din sticla, 5 ani pentru garnituri, 10 ani pentru produsele de feronerie.

Vezi Produsele

Cerere de oferta

Vrei sa afli cum te putem ajuta? Completeaza formularul alaturat pentru a putea veni cu o solutie adaptata nevoilor tale.